Gisterenavond in het tweede deel van de sessie gingen de koersen op Wall Street nog onderuit, waardoor de uiteindelijke verliezen nog vrij hoog opliepen. In de Verenigde Staten wordt nog altijd gezocht naar een oplossing voor de fiscale klip, maar veel schot zit er niet in de zaak.

In Brussel is het sentiment eveneens negatief, de BEL 20 geeft ongeveer een half procent prijs. De resultaten van Ackermans & van Haaren hebben per saldo niet zo veel invloed op de koersen van deze bedrijven. Tessenderlo noteert op de cijfers ongeveer 1% lager, in het geval van EVS loopt het verlies op tot meer dan 3%.

Gisterenavond in het tweede deel van de sessie gingen de koersen op Wall Street nog onderuit, waardoor de uiteindelijke verliezen nog vrij hoog opliepen. In de Verenigde Staten wordt nog altijd gezocht naar een oplossing voor de fiscale klip, maar veel schot zit er niet in de zaak. In Brussel is het sentiment eveneens negatief, de BEL 20 geeft ongeveer een half procent prijs. De resultaten van Ackermans & van Haaren hebben per saldo niet zo veel invloed op de koersen van deze bedrijven. Tessenderlo noteert op de cijfers ongeveer 1% lager, in het geval van EVS loopt het verlies op tot meer dan 3%.