Die vijf pijlers garanderen samen een stabiele omzetgroei. Bank Degroof besteedde een uitgebreid rapport aan Ackermans & van Haaren, dat met een positief advies werd afgesloten. Bovendien werd ook het koersdoel voor het aandeel naar boven aangepast.

Oppikken aan boekwaarde

In het rapport werden de puntjes op de i van het waarderingsmodel gezet door het opwaarderen van alle participaties van Ackermans & van Haaren. Daarbij wordt ook rekening gehouden dat de holding een eerder voorzichtig standpunt inneemt met betrekking tot het boekjaar 2012.

Uiteindelijk komen de analisten van Bank Degroof tot een verhoogd koersdoel van 69 euro, of 9% meer dan het vorig koersdoel van 63 euro. Zij proberen de aandelen op te pikken aan boekwaarde, wat historisch gezien steeds een goed instapmoment is gebleken.

Die vijf pijlers garanderen samen een stabiele omzetgroei. Bank Degroof besteedde een uitgebreid rapport aan Ackermans & van Haaren, dat met een positief advies werd afgesloten. Bovendien werd ook het koersdoel voor het aandeel naar boven aangepast. Oppikken aan boekwaardeIn het rapport werden de puntjes op de i van het waarderingsmodel gezet door het opwaarderen van alle participaties van Ackermans & van Haaren. Daarbij wordt ook rekening gehouden dat de holding een eerder voorzichtig standpunt inneemt met betrekking tot het boekjaar 2012. Uiteindelijk komen de analisten van Bank Degroof tot een verhoogd koersdoel van 69 euro, of 9% meer dan het vorig koersdoel van 63 euro. Zij proberen de aandelen op te pikken aan boekwaarde, wat historisch gezien steeds een goed instapmoment is gebleken.