Na een veel scherpere inzinking van de Belgische bankkoersen in vergelijking met andere Europese banken, blijkt deze loskoppeling zich volgens professor Stefan Duchateau te prononceren via een uitdieping van de bancaire verliezen in 2010- 2011.

Toen de meeste Europese bankwaarden in Europa reeds een opwaartse beweging hadden ingezet (zij het in schokpatronen) werd in België de ware dimensie van het probleem pas echt duidelijk en vertaalde het zich in een dramatische implosie van de bedrijfsresultaten. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Na een veel scherpere inzinking van de Belgische bankkoersen in vergelijking met andere Europese banken, blijkt deze loskoppeling zich volgens professor Stefan Duchateau te prononceren via een uitdieping van de bancaire verliezen in 2010- 2011. Toen de meeste Europese bankwaarden in Europa reeds een opwaartse beweging hadden ingezet (zij het in schokpatronen) werd in België de ware dimensie van het probleem pas echt duidelijk en vertaalde het zich in een dramatische implosie van de bedrijfsresultaten. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.