In het kader van deze machtiging heeft Ackermans & van Haaren NV een liquiditeitsovereenkomst gesloten met Kepler Cheuvreux met het oog op de verbetering van de liquiditeit van het AvH-aandeel.

In het kader van dit liquiditeitsprogramma heeft Kepler Cheuvreux in de periode tussen 23 en 28 december 2013 in totaal 814 aandelen ingekocht op NYSE Euronext Brussels.

Daarnaast heeft Ackermans & van Haaren in deze periode 4.802 aandelen ingekocht tot indekking van de verbintenissen van de vennootschap in het kader van het aandelenoptieplan.

Ackermans & van Haaren bezit thans 360.425 eigen aandelen, i.e. 1,08% van het totaal aantal uitstaande aandelen.

In het kader van deze machtiging heeft Ackermans & van Haaren NV een liquiditeitsovereenkomst gesloten met Kepler Cheuvreux met het oog op de verbetering van de liquiditeit van het AvH-aandeel. In het kader van dit liquiditeitsprogramma heeft Kepler Cheuvreux in de periode tussen 23 en 28 december 2013 in totaal 814 aandelen ingekocht op NYSE Euronext Brussels. Daarnaast heeft Ackermans & van Haaren in deze periode 4.802 aandelen ingekocht tot indekking van de verbintenissen van de vennootschap in het kader van het aandelenoptieplan. Ackermans & van Haaren bezit thans 360.425 eigen aandelen, i.e. 1,08% van het totaal aantal uitstaande aandelen.