In het kader van deze machtiging heeft Ackermans & van Haaren NV een liquiditeitsovereenkomst gesloten met Kepler Cheuvreux met het oog op de verbetering van de liquiditeit van het AvH-aandeel.

In het kader van dit liquiditeitsprogramma heeft Kepler Cheuvreux in de periode tussen 7 juli en 12 juli 2014 in totaal 18.927 aandelen ingekocht op NYSE Euronext Brussels.

Daarnaast heeft Ackermans & van Haaren in deze periode 1.000 aandelen ingekocht tot indekking van de verbintenissen van de vennootschap in het kader van het aandelenoptieplan.

In overeenstemming met het KB van 30 januari 2001 bevat onderstaande tabel geen overzicht van eventuele verkopen van eigen aandelen tijdens de betrokken periode.

Ackermans & van Haaren bezit thans 356.831 eigen aandelen, i.e. 1,07% van het totaal aantal uitstaande aandelen.

In het kader van deze machtiging heeft Ackermans & van Haaren NV een liquiditeitsovereenkomst gesloten met Kepler Cheuvreux met het oog op de verbetering van de liquiditeit van het AvH-aandeel. In het kader van dit liquiditeitsprogramma heeft Kepler Cheuvreux in de periode tussen 7 juli en 12 juli 2014 in totaal 18.927 aandelen ingekocht op NYSE Euronext Brussels. Daarnaast heeft Ackermans & van Haaren in deze periode 1.000 aandelen ingekocht tot indekking van de verbintenissen van de vennootschap in het kader van het aandelenoptieplan. In overeenstemming met het KB van 30 januari 2001 bevat onderstaande tabel geen overzicht van eventuele verkopen van eigen aandelen tijdens de betrokken periode. Ackermans & van Haaren bezit thans 356.831 eigen aandelen, i.e. 1,07% van het totaal aantal uitstaande aandelen.