Die van drankengroep Diageo - dat een moeilijk boekjaar verwacht - werden niet zo goed onthaald. De koers noteert dan ook lager.

Aan de andere kant van het spectrum was er Accor, dat de koers fors hoger ziet gaan in reactie op het bericht over een mogelijke opsplitsing van de activiteiten. Credit Agricole noteert eveneens in Parijs fors hoger op de cijfers.

De Brusselse beurs noteert in reactie op de cijfers een half procent hoger, waarbij de BEL 20 zich verder een weg baant boven het niveau van 2400. De resultaten van GdF Suez en Fortis werden goed onthaald, terwijl Dexia en vooral Ackermans & van Haaren op de cijfers werden afgerekend.

Die van drankengroep Diageo - dat een moeilijk boekjaar verwacht - werden niet zo goed onthaald. De koers noteert dan ook lager. Aan de andere kant van het spectrum was er Accor, dat de koers fors hoger ziet gaan in reactie op het bericht over een mogelijke opsplitsing van de activiteiten. Credit Agricole noteert eveneens in Parijs fors hoger op de cijfers. De Brusselse beurs noteert in reactie op de cijfers een half procent hoger, waarbij de BEL 20 zich verder een weg baant boven het niveau van 2400. De resultaten van GdF Suez en Fortis werden goed onthaald, terwijl Dexia en vooral Ackermans & van Haaren op de cijfers werden afgerekend.