De bekende valuta-analist heeft die acht munten op een rijtje gezet, met daarnaast de grondstoffen waar ze het sterkst aan zijn blootgesteld. Helemaal bovenaan staat natuurlijk de Australische dollar, Australië is een belangrijke producent van aluminium, steenkool en tarwe.

De nummer twee is Canada, met eveneens steenkool en tarwe. Vervolgens is het de beurt aan Zuid-Afrika met steenkool en platina en aan Chili met koper. Tenslotte zijn er ook nog Mexico (olie en zilver), Rusland (olie, nikkel, platina, tarwe), Brazilië en Noorwegen (beiden olie).

De bekende valuta-analist heeft die acht munten op een rijtje gezet, met daarnaast de grondstoffen waar ze het sterkst aan zijn blootgesteld. Helemaal bovenaan staat natuurlijk de Australische dollar, Australië is een belangrijke producent van aluminium, steenkool en tarwe. De nummer twee is Canada, met eveneens steenkool en tarwe. Vervolgens is het de beurt aan Zuid-Afrika met steenkool en platina en aan Chili met koper. Tenslotte zijn er ook nog Mexico (olie en zilver), Rusland (olie, nikkel, platina, tarwe), Brazilië en Noorwegen (beiden olie).