Azië kan flexibeler omspringen met de recessie en is in staat om volgend jaar een matige groei te realiseren.

De landen in deze regio hebben een handelsoverschot en de bedrijven hebben een sterke balans. De dalende prijzen voor grondstoffen zijn bovendien positief voor Azië. Het favoriete fonds van ABN Amro is het Fidelity South East Asia Fund.

In die portefeuille ligt de nadruk op bluechips, om een grote mate van liquiditeit te houden. De fondsbeheerder zoekt bedrijven die goed worden geleid en mondiaal een sterke positie hebben, financieel sterk staan en een goede kasstroom hebben. Hij kiest voor middelgrote en grote ondernemingen.

Azië kan flexibeler omspringen met de recessie en is in staat om volgend jaar een matige groei te realiseren. De landen in deze regio hebben een handelsoverschot en de bedrijven hebben een sterke balans. De dalende prijzen voor grondstoffen zijn bovendien positief voor Azië. Het favoriete fonds van ABN Amro is het Fidelity South East Asia Fund. In die portefeuille ligt de nadruk op bluechips, om een grote mate van liquiditeit te houden. De fondsbeheerder zoekt bedrijven die goed worden geleid en mondiaal een sterke positie hebben, financieel sterk staan en een goede kasstroom hebben. Hij kiest voor middelgrote en grote ondernemingen.