Daarmee is het middel, dat helpt tegen artritis, psoriasis en de ziekte van Crohn, een van meest veelbelovende producten van Abbott.

Abbott profiteert verder van de sterke verkoop van Xience en van middelen tegen een hoog cholesterolgehalte. Medische voeding en diagnose behoren bovendien tot de stabiele groeifactoren binnen het bedrijf.

Het concern heeft weinig te vrezen van mogelijk verlies van patenten. ABN Amro blijft enthousiast over Abbott Labs. Woensdag 21 januari (overmorgen dus) worden de volledige financiële resultaten over afgelopen jaar gepubliceerd. Analisten verwachten een winst per aandeel van USD 3,23 (2007: USD 2,83).

ABN Amro blijft koper van Abbott Labs en heeft voor de farmaciesector adviseren wij een overwogen-positie. Uitgaven voor medicijnen houden nauwelijks verband met economische ontwikkelingen.

Daarmee is het middel, dat helpt tegen artritis, psoriasis en de ziekte van Crohn, een van meest veelbelovende producten van Abbott. Abbott profiteert verder van de sterke verkoop van Xience en van middelen tegen een hoog cholesterolgehalte. Medische voeding en diagnose behoren bovendien tot de stabiele groeifactoren binnen het bedrijf.Het concern heeft weinig te vrezen van mogelijk verlies van patenten. ABN Amro blijft enthousiast over Abbott Labs. Woensdag 21 januari (overmorgen dus) worden de volledige financiële resultaten over afgelopen jaar gepubliceerd. Analisten verwachten een winst per aandeel van USD 3,23 (2007: USD 2,83). ABN Amro blijft koper van Abbott Labs en heeft voor de farmaciesector adviseren wij een overwogen-positie. Uitgaven voor medicijnen houden nauwelijks verband met economische ontwikkelingen.