Als gevolg van de sterk gedaalde aandelenkoersen en verkopen uit de portefeuille is voor veel beleggers het aandelenbelang in de portefeuille sterk teruggelopen. ABN Amro acht de tijd rijp om daar nu iets aan te gaan doen.

De analisten van de bank adviseren te focussen op kwalitatief robuuste ondernemingen met een sterke cashflow en dito balans. De focus ligt daarbij op aandelen uit de sectoren IT en Farmacie.

Ook ondernemingen uit de thema's Cash is King en The no-nonsense consumer kunnen waardevolle invullingen zijn voor de portefeuille.

Als gevolg van de sterk gedaalde aandelenkoersen en verkopen uit de portefeuille is voor veel beleggers het aandelenbelang in de portefeuille sterk teruggelopen. ABN Amro acht de tijd rijp om daar nu iets aan te gaan doen. De analisten van de bank adviseren te focussen op kwalitatief robuuste ondernemingen met een sterke cashflow en dito balans. De focus ligt daarbij op aandelen uit de sectoren IT en Farmacie. Ook ondernemingen uit de thema's Cash is King en The no-nonsense consumer kunnen waardevolle invullingen zijn voor de portefeuille.