Volgens het bedrijf bevestigen de opdrachten de sterke positie in deze Engelse markt. Die heeft Imtech al jaren en het slaagt er blijkbaar in haar te behouden.

Imtech staat ook sterk in door de overheid gesubsidieerde onderwijsvoorzieningen en de markt van Private Finance Initiatives (PFI) - privaat gefinancierde initiatieven.

ABN Amro heeft een positieve visie op Imtech, wat zich in een koopadvies vertaalt. Het nieuws is natuurlijk een opsteker en bevestigt de visie dat de onderneming een sterke nichespeler is in deze markt met een goede reputatie in Engeland.

Het aandeel wordt verhandeld op een koers-winstverhouding van 7 maal de verwachte winst voor 2009. Mede gebaseerd op het vermogen van Imtech om nieuwe orders binnen te halen blijft ABN Amro koper.

Volgens het bedrijf bevestigen de opdrachten de sterke positie in deze Engelse markt. Die heeft Imtech al jaren en het slaagt er blijkbaar in haar te behouden. Imtech staat ook sterk in door de overheid gesubsidieerde onderwijsvoorzieningen en de markt van Private Finance Initiatives (PFI) - privaat gefinancierde initiatieven. ABN Amro heeft een positieve visie op Imtech, wat zich in een koopadvies vertaalt. Het nieuws is natuurlijk een opsteker en bevestigt de visie dat de onderneming een sterke nichespeler is in deze markt met een goede reputatie in Engeland. Het aandeel wordt verhandeld op een koers-winstverhouding van 7 maal de verwachte winst voor 2009. Mede gebaseerd op het vermogen van Imtech om nieuwe orders binnen te halen blijft ABN Amro koper.