"Het hoogtepunt van het eerste kwartaal was de aankondiging in februari van onze uitstekende Fase IIa werkzaamheids- en veiligheidsresultaten met ons anti-IL-6R Nanobody in patiënten met reumatoïde artritis. Naar aanleiding van deze resultaten zijn we gesprekken gestart met een aantal farmaceutische bedrijven omtrent een licentieverlening. Daarnaast evalueren we ook verschillende mogelijke scenario's om de volgende fase van de klinische ontwikkeling van ALX-0061 zelf uit te voeren, als een alternatieve strategie voor waardecreatie."

"Naast de klinische vooruitgang hebben we, via een private plaatsing, met succes €31,5 miljoen opgehaald wat onze flexibiliteit verbetert om de juiste strategische opties te kiezen en wat ons tevens toeliet om onze aandeelhoudersstructuur uit te breiden en te diversifiëren. We verwachten gedurende de rest van het jaar significante vooruitgang te boeken in de verdere ontwikkeling van ons bedrijf."

"Het hoogtepunt van het eerste kwartaal was de aankondiging in februari van onze uitstekende Fase IIa werkzaamheids- en veiligheidsresultaten met ons anti-IL-6R Nanobody in patiënten met reumatoïde artritis. Naar aanleiding van deze resultaten zijn we gesprekken gestart met een aantal farmaceutische bedrijven omtrent een licentieverlening. Daarnaast evalueren we ook verschillende mogelijke scenario's om de volgende fase van de klinische ontwikkeling van ALX-0061 zelf uit te voeren, als een alternatieve strategie voor waardecreatie." "Naast de klinische vooruitgang hebben we, via een private plaatsing, met succes €31,5 miljoen opgehaald wat onze flexibiliteit verbetert om de juiste strategische opties te kiezen en wat ons tevens toeliet om onze aandeelhoudersstructuur uit te breiden en te diversifiëren. We verwachten gedurende de rest van het jaar significante vooruitgang te boeken in de verdere ontwikkeling van ons bedrijf."