Volgens de bepalingen van de overeenkomst, die in december 2005 werd afgesloten, werken de bedrijven samen om nieuwe geneesmiddelen, gebaseerd op Nanobodies®, te ontdekken en te ontwikkelen tegen ziektedoelen die moeilijk te behandelen zijn met conventionele antilichamen of fragmenten daarvan.

Novartis heeft exclusieve rechten om producten, die voortkomen uit deze samenwerking, verder te ontwikkelen en te commercialiseren.

Deze overeenkomst werd eerder al verlengd in december 2007 en op basis van de positieve vooruitgang hebben beide bedrijven beslist om de alliantie met nog een jaar te verlengen.

Als onderdeel van de overeenkomst ontvangt Ablynx licentievergoedingen en onderzoeks- en ontwikkelingsgelden.

Bovendien komt Ablynx in aanmerking om mijlpaalinkomsten en royalties op de verkoop te ontvangen.

Volgens de bepalingen van de overeenkomst, die in december 2005 werd afgesloten, werken de bedrijven samen om nieuwe geneesmiddelen, gebaseerd op Nanobodies®, te ontdekken en te ontwikkelen tegen ziektedoelen die moeilijk te behandelen zijn met conventionele antilichamen of fragmenten daarvan. Novartis heeft exclusieve rechten om producten, die voortkomen uit deze samenwerking, verder te ontwikkelen en te commercialiseren.Deze overeenkomst werd eerder al verlengd in december 2007 en op basis van de positieve vooruitgang hebben beide bedrijven beslist om de alliantie met nog een jaar te verlengen.Als onderdeel van de overeenkomst ontvangt Ablynx licentievergoedingen en onderzoeks- en ontwikkelingsgelden.Bovendien komt Ablynx in aanmerking om mijlpaalinkomsten en royalties op de verkoop te ontvangen.