Ablynx zal 8.000 m² van het nagelnieuwe gebouw van 10.000 m² huren. Het gebouw is gelegen in het Technologiepark waar Ablynx vroeger ook gevestigd was.

"Dit hoogtechnologische laboratoriumgebouw zal onze groei voor de nabije toekomst ondersteunen. Dit laat ons toe om onze Belgische activiteiten in één gebouw onder te brengen", zei Dr Edwin Moses, Gedelegeerd Bestuurder en Voorzitter van Ablynx. "Met meer dan 240 medewerkers geloven we dat Ablynx één van de meest geavanceerde en onafhankelijke bedrijven voor biologische geneesmiddelen van de volgende generatie is."

Ablynx zal 8.000 m² van het nagelnieuwe gebouw van 10.000 m² huren. Het gebouw is gelegen in het Technologiepark waar Ablynx vroeger ook gevestigd was. "Dit hoogtechnologische laboratoriumgebouw zal onze groei voor de nabije toekomst ondersteunen. Dit laat ons toe om onze Belgische activiteiten in één gebouw onder te brengen", zei Dr Edwin Moses, Gedelegeerd Bestuurder en Voorzitter van Ablynx. "Met meer dan 240 medewerkers geloven we dat Ablynx één van de meest geavanceerde en onafhankelijke bedrijven voor biologische geneesmiddelen van de volgende generatie is."