Het aanbod zal van start gaan op de eerste dag van de aanbodperiode, die zal starten op of rond 8 maart 2010. De toepasselijke prijsvork en de omvang van het aanbod zal als een aanvulling op het prospectus, die goedgekeurd dient te worden door de CBFA, in de Belgische financiële press en op de website van de vennootschap worden gepubliceerd bij het begin van de aanbodperiode.

KBC Securities NV and UBS Investment Bank treden op als Joint Global Coordinators en Joint Bookrunners en Piper Jaffray Ltd treedt op als Co-Manager van het Aanbod.

Doelstelling van het aanbod

Ablynx heeft de intentie om via het aanbod haar flexibiliteit te verhogen om:

- programma's te behouden en te financieren totdat ze klinisch zijn gevalideerd;

- samen met farmaceutische partners te co-investeren in productontwikkeling (waar dergelijke samenwerking aangewezen is);

- bepaalde producten tegen weesziekten en bepaalde niche-producten te commercialiseren in geselecteerde geografische markten;

- extra werkkapitaal te verkrijgen.

Het aanbod zal van start gaan op de eerste dag van de aanbodperiode, die zal starten op of rond 8 maart 2010. De toepasselijke prijsvork en de omvang van het aanbod zal als een aanvulling op het prospectus, die goedgekeurd dient te worden door de CBFA, in de Belgische financiële press en op de website van de vennootschap worden gepubliceerd bij het begin van de aanbodperiode. KBC Securities NV and UBS Investment Bank treden op als Joint Global Coordinators en Joint Bookrunners en Piper Jaffray Ltd treedt op als Co-Manager van het Aanbod. Doelstelling van het aanbod Ablynx heeft de intentie om via het aanbod haar flexibiliteit te verhogen om: - programma's te behouden en te financieren totdat ze klinisch zijn gevalideerd; - samen met farmaceutische partners te co-investeren in productontwikkeling (waar dergelijke samenwerking aangewezen is); - bepaalde producten tegen weesziekten en bepaalde niche-producten te commercialiseren in geselecteerde geografische markten; - extra werkkapitaal te verkrijgen.