"We zijn tevreden met de vooruitgang die we maakten gedurende de eerste zes maanden van het jaar, zowel op operationeel als op financieel vlak. Het belangrijkste nieuws was de aankondiging van de uitstekende Fase IIa werkzaamheids- en veiligheidsresultaten voor ons anti-IL-6R Nanobody in patiënten met reumatoïde artritis. Gesprekken met een aantal geïntereseerde farmaceutische bedrijven, met als doel een licentie te verstrekken voor dit Nanobody, evolueren gunstig. We hebben onze interne productportefeuille verder uitgebreid met producten in een vroeg stadium, met inbegrip van het anti-IgE Nanobody, ALX-0962, voor de behandeling van ernstig allergisch astma. Onze partner Merck Serono heeft ook de eerste gezonde vrijwilliger in een Fase I studie gedoseerd met het Nanobody, ALX-0761, in ontstekingsziekten."

"Bovenop de klinische vooruitgang, hebben we met succes €31,5 miljoen opgehaald via een overschreven private plaatsing, wat ons meer flexibiliteit biedt om de juiste strategische keuzes te maken en om onze aandeelhoudersstructuur verder uit te bouwen en te diversifiëren. De free float van de Vennootschap is gestegen tot 65%."

"We kijken ernaar uit om onze toekomstige groeiperspectieven te verbeteren met zes Nanobodies momenteel in klinische ontwikkeling en een aantal belangrijke product- en partnerevents die we verwachten vóór het jaareinde."

"We zijn tevreden met de vooruitgang die we maakten gedurende de eerste zes maanden van het jaar, zowel op operationeel als op financieel vlak. Het belangrijkste nieuws was de aankondiging van de uitstekende Fase IIa werkzaamheids- en veiligheidsresultaten voor ons anti-IL-6R Nanobody in patiënten met reumatoïde artritis. Gesprekken met een aantal geïntereseerde farmaceutische bedrijven, met als doel een licentie te verstrekken voor dit Nanobody, evolueren gunstig. We hebben onze interne productportefeuille verder uitgebreid met producten in een vroeg stadium, met inbegrip van het anti-IgE Nanobody, ALX-0962, voor de behandeling van ernstig allergisch astma. Onze partner Merck Serono heeft ook de eerste gezonde vrijwilliger in een Fase I studie gedoseerd met het Nanobody, ALX-0761, in ontstekingsziekten." "Bovenop de klinische vooruitgang, hebben we met succes €31,5 miljoen opgehaald via een overschreven private plaatsing, wat ons meer flexibiliteit biedt om de juiste strategische keuzes te maken en om onze aandeelhoudersstructuur verder uit te bouwen en te diversifiëren. De free float van de Vennootschap is gestegen tot 65%." "We kijken ernaar uit om onze toekomstige groeiperspectieven te verbeteren met zes Nanobodies momenteel in klinische ontwikkeling en een aantal belangrijke product- en partnerevents die we verwachten vóór het jaareinde."