Deze nieuwe exclusieve samenwerkings- en licentieovereenkomst is gericht op de ontdekking en ontwikkeling van een aantal vooraf gedefinieerde Nanobody-kandidaten (met inbegrip van bi- en tri-specifieke constructen) gericht op de zogenaamde "immunologische checkpoint modulatoren".

Deze checkpoint modulatoren zijn eiwitten die potentiële doelwitten zouden zijn voor de ontwikkeling van kankerimmunotherapieën. Immunotherapie bij kanker is een snel opkomende methode voor de behandeling van diverse kankertypes.

Deze nieuwe exclusieve samenwerkings- en licentieovereenkomst is gericht op de ontdekking en ontwikkeling van een aantal vooraf gedefinieerde Nanobody-kandidaten (met inbegrip van bi- en tri-specifieke constructen) gericht op de zogenaamde "immunologische checkpoint modulatoren". Deze checkpoint modulatoren zijn eiwitten die potentiële doelwitten zouden zijn voor de ontwikkeling van kankerimmunotherapieën. Immunotherapie bij kanker is een snel opkomende methode voor de behandeling van diverse kankertypes.