De open-label gerandomiseerde Fase II studie werd ontworpen om de veiligheid en werkzaamheid van meervoudige toedieningen van ALX-0081 te evalueren in vergelijking met de GPIIb/IIIa inhibitor ReoPro®, in patiënten die een percutane coronaire interventie (PCI) ondergaan.

Patiënten met onstabiele angina pectoris of patiënten met stabiele angina pectoris met minstens twee factoren die wijzen op een verhoogd risico, zullen in deze studie opgenomen worden. ALX-0081 of ReoPro® zal toegevoegd worden aan een standaard behandeling tegen trombose, bestaande uit aspirine, heparine en Plavix®.

Het is de bedoeling om ongeveer 370 patiënten op te nemen in deze Fase II studie die bij meerdere klinische centra in Europa wordt uitgevoerd.

De open-label gerandomiseerde Fase II studie werd ontworpen om de veiligheid en werkzaamheid van meervoudige toedieningen van ALX-0081 te evalueren in vergelijking met de GPIIb/IIIa inhibitor ReoPro®, in patiënten die een percutane coronaire interventie (PCI) ondergaan. Patiënten met onstabiele angina pectoris of patiënten met stabiele angina pectoris met minstens twee factoren die wijzen op een verhoogd risico, zullen in deze studie opgenomen worden. ALX-0081 of ReoPro® zal toegevoegd worden aan een standaard behandeling tegen trombose, bestaande uit aspirine, heparine en Plavix®. Het is de bedoeling om ongeveer 370 patiënten op te nemen in deze Fase II studie die bij meerdere klinische centra in Europa wordt uitgevoerd.