Respiratoir syncytiaal virus (RSV) is een respiratoir virus dat infecties veroorzaakt in de longen en de luchtwegen en is de meest voorkomende oorzaak van bronchiolitis en longontsteking bij kinderen jonger dan één jaar.

De bijkomende Fase I studies worden uitgevoerd om het gepaste doseringsschema in de daaropvolgende pediatrische ontwikkeling van het Nanobody te bepalen, en zal een veiligheidsstudie in volwassenen met gevoelige luchtwegen, en een lokale en systemische farmacokinetische (PK) studie in gezonde vrijwilligers omvatten.

De resultaten van beide Fase I studies worden in de eerste helft van 2014 verwacht.

Respiratoir syncytiaal virus (RSV) is een respiratoir virus dat infecties veroorzaakt in de longen en de luchtwegen en is de meest voorkomende oorzaak van bronchiolitis en longontsteking bij kinderen jonger dan één jaar. De bijkomende Fase I studies worden uitgevoerd om het gepaste doseringsschema in de daaropvolgende pediatrische ontwikkeling van het Nanobody te bepalen, en zal een veiligheidsstudie in volwassenen met gevoelige luchtwegen, en een lokale en systemische farmacokinetische (PK) studie in gezonde vrijwilligers omvatten. De resultaten van beide Fase I studies worden in de eerste helft van 2014 verwacht.