Hoogtepunten R&D Day

• Vooruitgang van de klinische portefeuille

Ablynx zal een update geven van al haar klinische programma's met inbegrip van de anti-von Willebrand Factor programma's (ALX-0081/ALX-0681) voor de indicatie van de weesziekte trombotische trombocytopenische purpura (TTP), die onlangs een Fase II studie aanvatte, en haar lopende Fase II studie in patiënten met acuut coronair syndroom (ACS) die een percutane coronaire interventie (PCI) ondergaan, waar als gevolg van een aantal verdere vertragingen bij de recrutering van patiënten, de Vennootschap verwacht om de 'proof-of-concept' te rapporteren in de tweede helft van 2011, een paar maanden later dan eerder werd verwacht.

Ablynx' derde klinische programma, een anti-RANKL Nanobody (ALX-0141) momenteel in Fase I in post-menopauzale vrouwen, is nog steeds op schema om de definitieve gegevens te rapporteren tijdens de eerste helft van 2011.

Ablynx zal ook een overzicht geven van de status van ATN-103, de anti-TNF-alfa Nanobody momenteel in Fase II klinische studies met haar partner Pfizer, waarvoor nog steeds verwacht wordt dat 'proof-of-concept' gegevens in de eerste helft van 2011 gegenereerd zullen worden.

• Volgende in de kliniek

Vooruitgang van drie pre-klinische programma's, die naar verwachting klinische studies zullen aanvatten in de loop van 2011, zal ook worden meegedeeld.

Ablynx zit op schema om vóór het einde van 2010 een IMPD in te dienen voor ALX-0061 (anti-IL-6R) met als doel een Fase I/II studie bij patiënten met reumatoïde artritis op te starten in het eerste kwartaal van 2011.

De klinische plannen voor ALX-0651 (anti-CXCR4) voor stamcelmobilisatie en ALX-0171 (anti-RSV), wat het eerste Nanobody programma is dat via de longen wordt toegediend, zullen ook worden gepresenteerd.

• Corporate en business update

Ablynx zal ook een corporate en business update geven van de Venootschap haar vooruitgang en verdere ontwikkelingsstrategie.

Hoogtepunten R&D Day • Vooruitgang van de klinische portefeuille Ablynx zal een update geven van al haar klinische programma's met inbegrip van de anti-von Willebrand Factor programma's (ALX-0081/ALX-0681) voor de indicatie van de weesziekte trombotische trombocytopenische purpura (TTP), die onlangs een Fase II studie aanvatte, en haar lopende Fase II studie in patiënten met acuut coronair syndroom (ACS) die een percutane coronaire interventie (PCI) ondergaan, waar als gevolg van een aantal verdere vertragingen bij de recrutering van patiënten, de Vennootschap verwacht om de 'proof-of-concept' te rapporteren in de tweede helft van 2011, een paar maanden later dan eerder werd verwacht. Ablynx' derde klinische programma, een anti-RANKL Nanobody (ALX-0141) momenteel in Fase I in post-menopauzale vrouwen, is nog steeds op schema om de definitieve gegevens te rapporteren tijdens de eerste helft van 2011. Ablynx zal ook een overzicht geven van de status van ATN-103, de anti-TNF-alfa Nanobody momenteel in Fase II klinische studies met haar partner Pfizer, waarvoor nog steeds verwacht wordt dat 'proof-of-concept' gegevens in de eerste helft van 2011 gegenereerd zullen worden. • Volgende in de kliniek Vooruitgang van drie pre-klinische programma's, die naar verwachting klinische studies zullen aanvatten in de loop van 2011, zal ook worden meegedeeld. Ablynx zit op schema om vóór het einde van 2010 een IMPD in te dienen voor ALX-0061 (anti-IL-6R) met als doel een Fase I/II studie bij patiënten met reumatoïde artritis op te starten in het eerste kwartaal van 2011. De klinische plannen voor ALX-0651 (anti-CXCR4) voor stamcelmobilisatie en ALX-0171 (anti-RSV), wat het eerste Nanobody programma is dat via de longen wordt toegediend, zullen ook worden gepresenteerd. • Corporate en business update Ablynx zal ook een corporate en business update geven van de Venootschap haar vooruitgang en verdere ontwikkelingsstrategie.