De toelating van Ablynx tot de Bel Mid Index is gebaseerd op de marktkapitalisatie van Ablynx, de vrij verhandelbare aandelen en de omloopsnelheid van de aandelen.

Dr. Edwin Moses, Chief Executive Officer en Voorzitter van Ablynx verklaarde: "De opwaardering van Ablynx tot de Bel Mid Index weerspiegelt de belangrijke vooruitgang die Ablynx heeft geboekt sinds de beursgang. We hebben een sterke kaspositie en van de financiële malaise van het voorbije jaar hebben we geen negatieve invloed ondervonden. We werken verder om onze aandeelhoudersstructuur lokaal en internationaal uit te bouwen en te diversifiëren. We hebben momenteel drie Nanobodies® in klinische ontwikkeling en ons hoofdprogramma, ALX-0081, een nieuw middel tegen trombose, is op schema om in het derde kwartaal Fase II aan te vatten. Eerder deze week hebben we aangekondigd dat ALX-0061, ons nieuw therapeutisch programma op basis van Nanobodies® tegen IL6R, de preklinische ontwikkeling is gestart voor de behandeling van autoimmuun- en ontstekingsziekten." Dr. Moses voegde hieraan toe:"Onze uitgebreide portfolio toont aan dat we in zeer verschillende therapeutische gebieden de belangrijke mogelijkheden van ons Nanobody®-platform verder kunnen benutten."

De toelating van Ablynx tot de Bel Mid Index is gebaseerd op de marktkapitalisatie van Ablynx, de vrij verhandelbare aandelen en de omloopsnelheid van de aandelen.Dr. Edwin Moses, Chief Executive Officer en Voorzitter van Ablynx verklaarde: "De opwaardering van Ablynx tot de Bel Mid Index weerspiegelt de belangrijke vooruitgang die Ablynx heeft geboekt sinds de beursgang. We hebben een sterke kaspositie en van de financiële malaise van het voorbije jaar hebben we geen negatieve invloed ondervonden. We werken verder om onze aandeelhoudersstructuur lokaal en internationaal uit te bouwen en te diversifiëren. We hebben momenteel drie Nanobodies® in klinische ontwikkeling en ons hoofdprogramma, ALX-0081, een nieuw middel tegen trombose, is op schema om in het derde kwartaal Fase II aan te vatten. Eerder deze week hebben we aangekondigd dat ALX-0061, ons nieuw therapeutisch programma op basis van Nanobodies® tegen IL6R, de preklinische ontwikkeling is gestart voor de behandeling van autoimmuun- en ontstekingsziekten." Dr. Moses voegde hieraan toe:"Onze uitgebreide portfolio toont aan dat we in zeer verschillende therapeutische gebieden de belangrijke mogelijkheden van ons Nanobody®-platform verder kunnen benutten."