Ablynx ontvangt prijs

Ablynx kondigde aan dat het bedrijf bekroond werd met de prijs voor ‘Meest succesvolle vroege fase studie’ tijdens de uitrijking van de Clinical Research Excellence Awards 2009 in Londen, georganiseerd door het Good Clinical Practice Journal (GCPj). De GCPj Awards belonen uitmuntende prestaties in klinisch onderzoek en ontwikkeling.

Chief Medical Officer Josi Holz zei als reactie op de prijs: “Het is een grote eer om deze prestigieuze award te ontvangen. We zijn blij dat ons voornaamste programma, het nieuwe anti-tromboticum ALX-0081, vorige maand een Fase II studie gestart is in patiënten die een percutane coronaire interventie (PCI) ondergaan.

Deze prijs erkent het innovatieve opzet van onze fase I studie en het snelle verloop van dit programma door het gebruik van biomerkers en een PK/PD model om de biologisch werkzame dosis in patiënten te bepalen. We bereikten deze snelle vooruitgang met ALX-0081 dankzij een toegewijd Ablynx team en dankzij onze medewerkers in het OLVZ in Aalst en bij PRA International.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content