Chief Medical Officer Josi Holz zei als reactie op de prijs: "Het is een grote eer om deze prestigieuze award te ontvangen. We zijn blij dat ons voornaamste programma, het nieuwe anti-tromboticum ALX-0081, vorige maand een Fase II studie gestart is in patiënten die een percutane coronaire interventie (PCI) ondergaan.

Deze prijs erkent het innovatieve opzet van onze fase I studie en het snelle verloop van dit programma door het gebruik van biomerkers en een PK/PD model om de biologisch werkzame dosis in patiënten te bepalen. We bereikten deze snelle vooruitgang met ALX-0081 dankzij een toegewijd Ablynx team en dankzij onze medewerkers in het OLVZ in Aalst en bij PRA International."

Chief Medical Officer Josi Holz zei als reactie op de prijs: "Het is een grote eer om deze prestigieuze award te ontvangen. We zijn blij dat ons voornaamste programma, het nieuwe anti-tromboticum ALX-0081, vorige maand een Fase II studie gestart is in patiënten die een percutane coronaire interventie (PCI) ondergaan. Deze prijs erkent het innovatieve opzet van onze fase I studie en het snelle verloop van dit programma door het gebruik van biomerkers en een PK/PD model om de biologisch werkzame dosis in patiënten te bepalen. We bereikten deze snelle vooruitgang met ALX-0081 dankzij een toegewijd Ablynx team en dankzij onze medewerkers in het OLVZ in Aalst en bij PRA International."