Ablynx en Boehringer Ingelheim sloten in september 2007 een samenwerkingsovereenkomst af voor de ontdekking, de ontwikkeling en de commercialisatie van mogelijk 10 verschillende geneesmiddelen, gebaseerd op Nanobodies®, voor verschillende therapeutische gebieden waaronder immunologie, oncologie en ademhalingsziekten.

De overeenkomst omvat potentiële mijlpaalbetalingen aan Ablynx die kunnen oplopen tot 125 miljoen Euro per ontwikkelde Nanobody®, alsook royalties die niet werden bekendgemaakt.

Boehringer Ingelheim heeft het exclusieve recht om producten, die voortkomen uit deze samenwerking, te ontwikkelen, te produceren en te commercialiseren. Ablynx behoudt bepaalde co-promotierechten in Europa.

Ablynx en Boehringer Ingelheim sloten in september 2007 een samenwerkingsovereenkomst af voor de ontdekking, de ontwikkeling en de commercialisatie van mogelijk 10 verschillende geneesmiddelen, gebaseerd op Nanobodies®, voor verschillende therapeutische gebieden waaronder immunologie, oncologie en ademhalingsziekten. De overeenkomst omvat potentiële mijlpaalbetalingen aan Ablynx die kunnen oplopen tot 125 miljoen Euro per ontwikkelde Nanobody®, alsook royalties die niet werden bekendgemaakt.Boehringer Ingelheim heeft het exclusieve recht om producten, die voortkomen uit deze samenwerking, te ontwikkelen, te produceren en te commercialiseren. Ablynx behoudt bepaalde co-promotierechten in Europa.