Ablynx heeft nu in totaal €15 miljoen aan mijlpaalbetalingen ontvangen als onderdeel van deze overeenkomst.

Ablynx en Boehringer Ingelheim sloten in september 2007 een samenwerkingsovereenkomst af voor de ontdekking, de ontwikkeling en de commercialisatie van maximaal 10 verschillende geneesmiddelen, gebaseerd op Nanobodies, voor verschillende therapeutische gebieden waaronder bijvoorbeeld immunologie, oncologie en ademhalingsziekten.

De overeenkomst zou mogelijke mijlpaalbetalingen aan Ablynx kunnen genereren die kunnen oplopen tot €125 miljoen per ontwikkelde Nanobody, alsook royalty's die niet werden bekendgemaakt.

Ablynx heeft nu in totaal €15 miljoen aan mijlpaalbetalingen ontvangen als onderdeel van deze overeenkomst. Ablynx en Boehringer Ingelheim sloten in september 2007 een samenwerkingsovereenkomst af voor de ontdekking, de ontwikkeling en de commercialisatie van maximaal 10 verschillende geneesmiddelen, gebaseerd op Nanobodies, voor verschillende therapeutische gebieden waaronder bijvoorbeeld immunologie, oncologie en ademhalingsziekten. De overeenkomst zou mogelijke mijlpaalbetalingen aan Ablynx kunnen genereren die kunnen oplopen tot €125 miljoen per ontwikkelde Nanobody, alsook royalty's die niet werden bekendgemaakt.