"Ablynx heeft enorme vooruitgang geboekt in de afgelopen maanden. We ondertekenden een transformationele wereldwijde licentieovereenkomst met AbbVie voor ALX-0061, met een vooruitbetaling van $175M, wat de grootste deal van het jaar is voor een product in klinische ontwikkeling. De commerciële voorwaarden van deze samenwerking bevestigen nogmaals het vermogen van het Nanobody-technologieplatform, hebben aanzienlijke extra financiële middelen gegenereerd en laten ons toe om verder te bouwen aan onze expertise en competentie in klinische ontwikkeling in laat stadium. In de afgelopen periode hebben we ook onze relatie met Merck Serono verder uitgebreid met het afsluiten van een belangrijke meerjarige onderzoekssamenwerking dat een snelle uitbreiding van de Nanobody-portefeuille in vroeg ontwikkelingsstadium toelaat, alsook mogelijks zeer belangrijke kasinstromen zullen genereren in de komende jaren. Dit is de vierde overeenkomst met Merck Serono en bouwt voort op het succes van de huidige samenwerkingen."

Over het derde kwartaal: "Het laatste kwartaal van het jaar is al sterk begonnen met het afsluiten van een licentieovereenkomst met Eddingpharm voor ons anti-RANKL product, ALX-0141, in Groot-China, wat voor Ablynx een eerste stap betekent in de exploitatie van mogelijkheden in de opkomende markten. Bovendien boekten onze twee samenwerkingen met Boehringer Ingelheim verdere vooruitgang met de aanvang van een Fase I klinische studie met een Nanobody voor de behandeling van de ziekte van Alzheimer en een tweede uitbreiding van de Strategische Alliantie."

En om af te sluiten: "Tot slot hebben we tijdens de periode een belangrijke evolutie gezien in ons aandeelhouderschap naar langetermijn financiële instellingen op een geordende manier, wat de uitstap van een groot deel van onze overblijvende venture capital aandeelhouders toeliet. Als onderdeel van deze ontwikkeling van Ablynx, hebben we ook een volledige onafhankelijke Raad van Bestuur met aanzienlijke ervaring gevormd die onze positie als toonaangevend Europees biofarmaceutisch bedrijf verder versterkt."

"Ablynx heeft enorme vooruitgang geboekt in de afgelopen maanden. We ondertekenden een transformationele wereldwijde licentieovereenkomst met AbbVie voor ALX-0061, met een vooruitbetaling van $175M, wat de grootste deal van het jaar is voor een product in klinische ontwikkeling. De commerciële voorwaarden van deze samenwerking bevestigen nogmaals het vermogen van het Nanobody-technologieplatform, hebben aanzienlijke extra financiële middelen gegenereerd en laten ons toe om verder te bouwen aan onze expertise en competentie in klinische ontwikkeling in laat stadium. In de afgelopen periode hebben we ook onze relatie met Merck Serono verder uitgebreid met het afsluiten van een belangrijke meerjarige onderzoekssamenwerking dat een snelle uitbreiding van de Nanobody-portefeuille in vroeg ontwikkelingsstadium toelaat, alsook mogelijks zeer belangrijke kasinstromen zullen genereren in de komende jaren. Dit is de vierde overeenkomst met Merck Serono en bouwt voort op het succes van de huidige samenwerkingen." Over het derde kwartaal: "Het laatste kwartaal van het jaar is al sterk begonnen met het afsluiten van een licentieovereenkomst met Eddingpharm voor ons anti-RANKL product, ALX-0141, in Groot-China, wat voor Ablynx een eerste stap betekent in de exploitatie van mogelijkheden in de opkomende markten. Bovendien boekten onze twee samenwerkingen met Boehringer Ingelheim verdere vooruitgang met de aanvang van een Fase I klinische studie met een Nanobody voor de behandeling van de ziekte van Alzheimer en een tweede uitbreiding van de Strategische Alliantie." En om af te sluiten: "Tot slot hebben we tijdens de periode een belangrijke evolutie gezien in ons aandeelhouderschap naar langetermijn financiële instellingen op een geordende manier, wat de uitstap van een groot deel van onze overblijvende venture capital aandeelhouders toeliet. Als onderdeel van deze ontwikkeling van Ablynx, hebben we ook een volledige onafhankelijke Raad van Bestuur met aanzienlijke ervaring gevormd die onze positie als toonaangevend Europees biofarmaceutisch bedrijf verder versterkt."