Volgens de voorwaarden van de overeenkomst zal Ablynx toegang verlenen tot nieuwe Nanobodies gericht tegen een specifiek niet-openbaar gemaakt doelwit in kanker, en zal Spirogen toegang verschaffen tot haar eigen cytotoxische moleculen (PBD's) en bijhorende technologieën.

Beide bedrijven zullen middelen bijdragen gedurende de samenwerkingsovereenkomst, die naar verwachting in de eerste instantie één jaar zal duren.

Na deze haalbaarheidsstudie zal Ablynx de optie hebben om ofwel een licentie te nemen op Spirogen's technologie, of om in samenwerking met Spirogen, de ontwikkeling verder te zetten met een derde partij. Bijkomende details werden niet bekend gemaakt.

Volgens de voorwaarden van de overeenkomst zal Ablynx toegang verlenen tot nieuwe Nanobodies gericht tegen een specifiek niet-openbaar gemaakt doelwit in kanker, en zal Spirogen toegang verschaffen tot haar eigen cytotoxische moleculen (PBD's) en bijhorende technologieën. Beide bedrijven zullen middelen bijdragen gedurende de samenwerkingsovereenkomst, die naar verwachting in de eerste instantie één jaar zal duren. Na deze haalbaarheidsstudie zal Ablynx de optie hebben om ofwel een licentie te nemen op Spirogen's technologie, of om in samenwerking met Spirogen, de ontwikkeling verder te zetten met een derde partij. Bijkomende details werden niet bekend gemaakt.