Volgens de voorwaarden van de overeenkomst zal Merck Serono een specifieke onderzoekssgroep bij Ablynx financieren.

Beide partners zullen gezamenlijk ziektedoelwitten selecteren waartegen deze nieuwe onderzoeksgroep Nanobodies zal ontwikkelen tot in vivo 'proof-of-principle'.

De onderzoeksgroep zal zich toeleggen op het onderzoek naar en de ontwikkeling van Nanobodies tegen een aantal ziektedoelwitten in verscheidene therapeutische indicaties.

De samenwerking zal alle kerngebieden van Merck Serono's onderzoek en ontwikkeling behelzen, met inbegrip van oncologie, immuno-oncologie, immunologie en neurologie.

Volgens de voorwaarden van de overeenkomst zal Merck Serono een specifieke onderzoekssgroep bij Ablynx financieren. Beide partners zullen gezamenlijk ziektedoelwitten selecteren waartegen deze nieuwe onderzoeksgroep Nanobodies zal ontwikkelen tot in vivo 'proof-of-principle'. De onderzoeksgroep zal zich toeleggen op het onderzoek naar en de ontwikkeling van Nanobodies tegen een aantal ziektedoelwitten in verscheidene therapeutische indicaties. De samenwerking zal alle kerngebieden van Merck Serono's onderzoek en ontwikkeling behelzen, met inbegrip van oncologie, immuno-oncologie, immunologie en neurologie.