Aangezien Wyeth een eerste Fase I studie in gezonde vrijwilligers opgestart heeft met een Nanobody® gericht tegen Tumor Necrose Factor-alfa (TNF-alfa), werd een mijlpaalbetaling van USD 3 miljoen uitgevoerd.

In november 2006 sloot Ablynx een exclusieve onderzoeks- en licentieovereenkomst af met Wyeth Pharmaceuticals, met een potentiële waarde van USD 212,5 miljoen voor het succesvol ontwikkelen en commercialiseren van meerdere producten.

Bovendien komt Ablynx in aanmerking om royalties op de verkoop te ontvangen. Wyeth heeft de exclusieve rechten om de anti-TNF-alfa-Nanobodies®, die onder deze samenwerking ontwikkeld werden, verder te ontwikkelen en te commercialiseren. TNF-alfa is een belangrijk doelwit voor geneesmiddelden in de strijd tegen ontstekingsgemedieerde aandoeningen, waaronder reumatoïde artritis.

Aangezien Wyeth een eerste Fase I studie in gezonde vrijwilligers opgestart heeft met een Nanobody® gericht tegen Tumor Necrose Factor-alfa (TNF-alfa), werd een mijlpaalbetaling van USD 3 miljoen uitgevoerd.In november 2006 sloot Ablynx een exclusieve onderzoeks- en licentieovereenkomst af met Wyeth Pharmaceuticals, met een potentiële waarde van USD 212,5 miljoen voor het succesvol ontwikkelen en commercialiseren van meerdere producten. Bovendien komt Ablynx in aanmerking om royalties op de verkoop te ontvangen. Wyeth heeft de exclusieve rechten om de anti-TNF-alfa-Nanobodies®, die onder deze samenwerking ontwikkeld werden, verder te ontwikkelen en te commercialiseren. TNF-alfa is een belangrijk doelwit voor geneesmiddelden in de strijd tegen ontstekingsgemedieerde aandoeningen, waaronder reumatoïde artritis.