Die verhoogde belangstelling voor de regio ziet Aberdeen Asset Management ook bij de Belgische beleggers die door de band eerder kiezen voor conservatieve beleggingen met een beperkt risico.

Zij zijn op grote schaal voorstander van Multi Asset Funds die risico en volatiliteit onder controle trachten te houden via een diversificatie van activaklassen, maar die tegelijkertijd voordeel kunnen puren uit de verwachte hogere opbrengsten van risicovollere activa.

Bijgevolg zijn beleggers in economisch onzekere tijden zoals vandaag fan van het subfonds Aberdeen Global II - Asia Pacific Multi Asset Fund.

"Hier bij Aberdeen kunnen wij bogen op een jarenlange expertise en lokale aanwezigheid in opkomende en Aziatische markten, wij hebben bijvoorbeeld al meer dan 20 jaar een kantoor in Singapore. Gezien onze verankering in deze regio beschikt onze researchdatabank voor de meeste ondernemingen over meer gegevens dan die van concurrenten", verduidelijkt Donald Amstad, Director Business Development Asia bij Aberdeen Asset Management.

"Deze researchdatabank, met informatie over zowel aandelen als vastrentende activa, vormt de basis voor het Aberdeen Global II - Asia Pacific Multi Asset Fund. Dat verklaart waarom dit een aantrekkelijk fonds is om te profiteren van de groei in de regio."

Het subfonds Aberdeen Global II - Asia Pacific Multi Asset Fund streeft naar een aantrekkelijke totale opbrengst door het fonds grotendeels te beleggen in een portefeuille van aandelen en verwante effecten, leningen van optimale en sub-optimale kwaliteit en schuldgerelateerde effecten van Aziatische emittenten. Het fonds werd in september 2010 gelanceerd.

Die verhoogde belangstelling voor de regio ziet Aberdeen Asset Management ook bij de Belgische beleggers die door de band eerder kiezen voor conservatieve beleggingen met een beperkt risico. Zij zijn op grote schaal voorstander van Multi Asset Funds die risico en volatiliteit onder controle trachten te houden via een diversificatie van activaklassen, maar die tegelijkertijd voordeel kunnen puren uit de verwachte hogere opbrengsten van risicovollere activa. Bijgevolg zijn beleggers in economisch onzekere tijden zoals vandaag fan van het subfonds Aberdeen Global II - Asia Pacific Multi Asset Fund. "Hier bij Aberdeen kunnen wij bogen op een jarenlange expertise en lokale aanwezigheid in opkomende en Aziatische markten, wij hebben bijvoorbeeld al meer dan 20 jaar een kantoor in Singapore. Gezien onze verankering in deze regio beschikt onze researchdatabank voor de meeste ondernemingen over meer gegevens dan die van concurrenten", verduidelijkt Donald Amstad, Director Business Development Asia bij Aberdeen Asset Management. "Deze researchdatabank, met informatie over zowel aandelen als vastrentende activa, vormt de basis voor het Aberdeen Global II - Asia Pacific Multi Asset Fund. Dat verklaart waarom dit een aantrekkelijk fonds is om te profiteren van de groei in de regio." Het subfonds Aberdeen Global II - Asia Pacific Multi Asset Fund streeft naar een aantrekkelijke totale opbrengst door het fonds grotendeels te beleggen in een portefeuille van aandelen en verwante effecten, leningen van optimale en sub-optimale kwaliteit en schuldgerelateerde effecten van Aziatische emittenten. Het fonds werd in september 2010 gelanceerd.