Deze vrouwelijke beursgoeroe gelooft dat alle slechte nieuws nu wel verrekend zit, inclusief de vrees voor een verdere besmetting van de Europese begrotingscrisis. De ondertoon op Wall Street blijft volgens Abby Joseph Cohen echter sterk.

Zij is van mening dat er op de huidige niveaus koopjes te doen zijn, ook al is het risico op het opduiken van een bear market nog niet volledig verdwenen.

Zeker als de waarderingen nog wat naar omlaag gaan komen, zijn er volgens Cohen koopjes te doen. Daarbij kijkt ze op de eerste plaats naar de technologiesector.

Een berenmarkt wordt algemeen omschreven als een daling van de koersen met 20%. Op Wall Street zijn we nog niet zover, maar de Chinese en de Spaanse beurzen hebben respectievelijk al 23% en 27% van hun waarde verloren.

Deze vrouwelijke beursgoeroe gelooft dat alle slechte nieuws nu wel verrekend zit, inclusief de vrees voor een verdere besmetting van de Europese begrotingscrisis. De ondertoon op Wall Street blijft volgens Abby Joseph Cohen echter sterk. Zij is van mening dat er op de huidige niveaus koopjes te doen zijn, ook al is het risico op het opduiken van een bear market nog niet volledig verdwenen. Zeker als de waarderingen nog wat naar omlaag gaan komen, zijn er volgens Cohen koopjes te doen. Daarbij kijkt ze op de eerste plaats naar de technologiesector. Een berenmarkt wordt algemeen omschreven als een daling van de koersen met 20%. Op Wall Street zijn we nog niet zover, maar de Chinese en de Spaanse beurzen hebben respectievelijk al 23% en 27% van hun waarde verloren.