Een stent is een implantaat die gebruikt wordt bij bloedvatvernauwingen. De stent is volgens Abbott Labs effectiever dan soortgelijke middelen om bloedproppen tegen te gaan van concurrenten. De risico's voor patiënten zijn gelijk.

De afgelopen tijd is er weinig aandacht geweest voor Abbott Labs, zo merkt ABN Amro op. Alle aandacht ging uit naar de overnames in de farmaceutische industrie.

Abbott Labs is geen overnamekandidaat maar wel een succesvolle producent van medicijnen en stents. Het geld stroomt binnen, zodat het aandeel op de lijst met aanbevelingen van ABN Amro staat.

Een stent is een implantaat die gebruikt wordt bij bloedvatvernauwingen. De stent is volgens Abbott Labs effectiever dan soortgelijke middelen om bloedproppen tegen te gaan van concurrenten. De risico's voor patiënten zijn gelijk.De afgelopen tijd is er weinig aandacht geweest voor Abbott Labs, zo merkt ABN Amro op. Alle aandacht ging uit naar de overnames in de farmaceutische industrie. Abbott Labs is geen overnamekandidaat maar wel een succesvolle producent van medicijnen en stents. Het geld stroomt binnen, zodat het aandeel op de lijst met aanbevelingen van ABN Amro staat.