Marco Gulpers van ING blikte even vooruit op het omzetrapport dat Delhaize volgende week zal bekendmaken. De consensusverwachtingen wat betreft de Amerikaanse omzet bedragen 4,249 miljard dollar, waar ING uitgaat van maar 4,194 miljard dollar.

De consensus gaat uit van een vergelijkbare omzetgroei met 1,40%, terwijl Gulpers een krimp met 0,20% verwacht. De pre-exceptional EBIT margin in de VS zou volgens de consensusverwachting 3,30% bedragen, terwijl ING uitgaat van een iets hogere groei met 3,40%.

Marco Gulpers van ING blikte even vooruit op het omzetrapport dat Delhaize volgende week zal bekendmaken. De consensusverwachtingen wat betreft de Amerikaanse omzet bedragen 4,249 miljard dollar, waar ING uitgaat van maar 4,194 miljard dollar. De consensus gaat uit van een vergelijkbare omzetgroei met 1,40%, terwijl Gulpers een krimp met 0,20% verwacht. De pre-exceptional EBIT margin in de VS zou volgens de consensusverwachting 3,30% bedragen, terwijl ING uitgaat van een iets hogere groei met 3,40%.