In de Eurozone wijzen volgens professor Stefan Duchateau steeds meer parameters op een breed gespreid, maar licht herstel. Nog steeds te broos om veel vertrouwen op verder te bouwen maar in combinatie met de sterke afname van risicoaversie en een stabilisatie van het Eurozone en het bancaire risico's kan dit tijdelijk de hoge koersniveaus op de Europese financiële markten ondersteunen.

De fundamentele toetsing zal echter pas in de komende maanden gebeuren wanneer de verwachtingen inzake het herstel van de Europese bedrijfsresultaten zich al dan niet zullen bewerkstelligen. Meer van professor Stefan Duchateau vindt u op http://blog.argenta.be/author/duste/.

In de Eurozone wijzen volgens professor Stefan Duchateau steeds meer parameters op een breed gespreid, maar licht herstel. Nog steeds te broos om veel vertrouwen op verder te bouwen maar in combinatie met de sterke afname van risicoaversie en een stabilisatie van het Eurozone en het bancaire risico's kan dit tijdelijk de hoge koersniveaus op de Europese financiële markten ondersteunen. De fundamentele toetsing zal echter pas in de komende maanden gebeuren wanneer de verwachtingen inzake het herstel van de Europese bedrijfsresultaten zich al dan niet zullen bewerkstelligen. Meer van professor Stefan Duchateau vindt u op http://blog.argenta.be/author/duste/.