AB-InBev zou goede zaak doen door resterende 50% in Modelo te kopen (ING)

AB-InBev onderhandelt over de overname van het belang van 50% in de Mexicaanse biergroep Modelo die het nog niet bezit. De onderhandelingen over de overname van de participatie in de eigenaar van onder andere Corona zouden volgens Bloomberg moeizaam verlopen.

Succes over de overname van het belang is daarom nog niet gegarandeerd. In geval het toch tot een transactie komt, zou er een bedrag van meer dan 12 miljard dollar mee zijn gemoeid. Volgens ING zou de volledige overname van Modelo de beste stap zijn die AB-InBev kan zetten.

De Europese beurzen zijn vandaag lager geopend, met verliezen die voor de belangrijkste indices oplopen tot in de buurt van een half procent. De Brusselse beurs opende eveneens wat lager, de koers van AB-InBev kon in de opening een winst van circa 1% tonen.

Nieuwe vaste en mobiele contracten Belgacom en Proximus worden vrijblijvend

Vanaf de maand juli zijn nieuwe vaste en mobiele contracten van Belgacom en Proximus, inclusief promotieaanbiedingen, vrijblijvend voor de residentiële markt.

Dit betekent dat een nieuwe klant die een contract afsluit en promotievoordelen geniet, op elk moment kan beslissen zijn contract op te zeggen zonder een verbrekingsvergoeding te moeten betalen. Dit geldt ook voor professionele klanten die maximum vijf nummers hebben.

Deze beslissing past in de wens om de klant voortdurend meer te bieden:

• een superieure kwaliteit van de vaste en mobiele netwerken;

• een kwaliteitsvolle dienstverlening;

• convergente oplossingen, uniek op de markt, die vaste en mobiele connectiviteit combineren zoals onlangs de lancering van

Internet Overal.

Bovendien zijn de tarieven concurrentieel, aangepast aan de behoeften van elkeen, en worden klanten om hun trouw beloond via het ‘Premium Club’-programma.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content