De Griekse overheid plaatste vorige week een (eerder beperkt) bedrag aan nieuwe overheidsobligaties in de financiële markten. Een eerste, kleine stap in de internationale obligatiemarkten, maar volgens professor Stefan Duchateau een reuzensprong vanuit het perspectief van het Europese beleid. De Grieken plannen bovendien de emissie van nog meer obligaties.

Toen de meeste "economisten" geen knip meer gaven voor het Griekse lidmaatschap heeft Duchateau steeds de strategie van de Europese Overheid als het enige realistische advies verdedigd. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

De Griekse overheid plaatste vorige week een (eerder beperkt) bedrag aan nieuwe overheidsobligaties in de financiële markten. Een eerste, kleine stap in de internationale obligatiemarkten, maar volgens professor Stefan Duchateau een reuzensprong vanuit het perspectief van het Europese beleid. De Grieken plannen bovendien de emissie van nog meer obligaties. Toen de meeste "economisten" geen knip meer gaven voor het Griekse lidmaatschap heeft Duchateau steeds de strategie van de Europese Overheid als het enige realistische advies verdedigd. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.