"Hoewel we verwachten dat 2013 opnieuw een uitdagend en onzeker jaar zal zijn in het wereldwijde economische klimaat, zullen we blijven werken aan de langetermijngroei van ons bedrijf en onze aandeelhouderswaarde. Binnen die context zullen we ons bewezen bedrijfsmodel volgen: investeren in volume- en opbrengstengroei, een strikte kostendiscipline hanteren en

verbetering van de marges nastreven. We zullen focussen op de uitbouw van een levendige biersector, de consolidatie van onze positie op de belangrijkste markten, de versterking van onze merken en van onze banden met de consument, en de ontwikkeling van een superieure kasstroom die achteraf opnieuw in groei geïnvesteerd kan worden."

"Hoewel we verwachten dat 2013 opnieuw een uitdagend en onzeker jaar zal zijn in het wereldwijde economische klimaat, zullen we blijven werken aan de langetermijngroei van ons bedrijf en onze aandeelhouderswaarde. Binnen die context zullen we ons bewezen bedrijfsmodel volgen: investeren in volume- en opbrengstengroei, een strikte kostendiscipline hanteren en verbetering van de marges nastreven. We zullen focussen op de uitbouw van een levendige biersector, de consolidatie van onze positie op de belangrijkste markten, de versterking van onze merken en van onze banden met de consument, en de ontwikkeling van een superieure kasstroom die achteraf opnieuw in groei geïnvesteerd kan worden."