De Amerikaanse activiteiten lieten een winstgroei zien van 32%. De omzet- en winstgroei van het Braziliaanse AmBev leverde ook een belangrijke bijdrage. In Brazilië stegen de biervolumes met 8%.

Het bedrijf maakte ook bekend dat het het Zuid-Koreaanse Oriental Brewery verkoopt voor een bedrag van USD 1,8 mln, aan de onderkant van marktschattingen, maar de verkoop is weer een stap in het proces van deleveraging.

AB-InBev gaat uit van een boekwinst van USD 500 mln. Met de opbrengst wordt een deel van de schulden ivm de overname van Anheuser Busch afbetaald. AB- Inbev krijgt van Theodoor Gilissen Bankiers een verkoopadvies.

De Amerikaanse activiteiten lieten een winstgroei zien van 32%. De omzet- en winstgroei van het Braziliaanse AmBev leverde ook een belangrijke bijdrage. In Brazilië stegen de biervolumes met 8%. Het bedrijf maakte ook bekend dat het het Zuid-Koreaanse Oriental Brewery verkoopt voor een bedrag van USD 1,8 mln, aan de onderkant van marktschattingen, maar de verkoop is weer een stap in het proces van deleveraging. AB-InBev gaat uit van een boekwinst van USD 500 mln. Met de opbrengst wordt een deel van de schulden ivm de overname van Anheuser Busch afbetaald. AB- Inbev krijgt van Theodoor Gilissen Bankiers een verkoopadvies.