Bovendien zijn de waarderingen van aandelen op de huidige koersniveaus nog niet echt aantrekkelijk. De start van de volgende bull market zal niet voor vandaag of morgen zijn.

Deze week staan er nog een aantal belangrijke indicatoren op komst, met als climax de publicatie op vrijdag van de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand december. Toch sloten de belangrijkste Europese beurzen vandaag hoger.

Brussel was één van de betere Europese beurzen, met een winst van ruim 1% voor de BEL 20. KBC haalde tijdens de tweede helft van de sessie fors uit, maar Dexia ging lager. AB-InBev kon uiteindelijk de schade beperkt houden.

Bovendien zijn de waarderingen van aandelen op de huidige koersniveaus nog niet echt aantrekkelijk. De start van de volgende bull market zal niet voor vandaag of morgen zijn. Deze week staan er nog een aantal belangrijke indicatoren op komst, met als climax de publicatie op vrijdag van de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand december. Toch sloten de belangrijkste Europese beurzen vandaag hoger.Brussel was één van de betere Europese beurzen, met een winst van ruim 1% voor de BEL 20. KBC haalde tijdens de tweede helft van de sessie fors uit, maar Dexia ging lager. AB-InBev kon uiteindelijk de schade beperkt houden.