De doelstellingen maken deel uit van AB InBevs engagement om haar impact op het milieu te verkleinen en het Beste Bierbedrijf in een Betere Wereld te zijn.

De realisatie van de doelstellingen is te danken aan een veelzijdige aanpak die bestond uit een combinatie van operationele wijzigingen, technologische oplossingen, partnerschappen en een op duurzaamheid gerichte mentaliteit, ondersteund door het goede teamwerk van 118 000 medewerkers wereldwijd.

De doelstellingen gelden voor 130 brouwerijen en frisdrankfaciliteiten verspreid over meer dan 20 landen.

De doelstellingen maken deel uit van AB InBevs engagement om haar impact op het milieu te verkleinen en het Beste Bierbedrijf in een Betere Wereld te zijn. De realisatie van de doelstellingen is te danken aan een veelzijdige aanpak die bestond uit een combinatie van operationele wijzigingen, technologische oplossingen, partnerschappen en een op duurzaamheid gerichte mentaliteit, ondersteund door het goede teamwerk van 118 000 medewerkers wereldwijd. De doelstellingen gelden voor 130 brouwerijen en frisdrankfaciliteiten verspreid over meer dan 20 landen.