De koers van Ericsson noteert in de plus, hoewel vanmorgen werd bekendgemaakt dat de joint venture met STMicroelectronics het verlies als gevolg van reorganisatiekosten verder heeft zien oplopen. Maandag komt Ericsson zelf met cijfers.

De Brusselse beurs heeft eveneens met wat verkoopdruk af te rekenen, maar die is per saldo toch zeer beperkt. De BEL 20 noteert nog steeds in de buurt van het slotniveau van gisteren. AB-InBev noteert hoger in reactie op het einde van het sociaal conflict in België.

De koers van Ericsson noteert in de plus, hoewel vanmorgen werd bekendgemaakt dat de joint venture met STMicroelectronics het verlies als gevolg van reorganisatiekosten verder heeft zien oplopen. Maandag komt Ericsson zelf met cijfers. De Brusselse beurs heeft eveneens met wat verkoopdruk af te rekenen, maar die is per saldo toch zeer beperkt. De BEL 20 noteert nog steeds in de buurt van het slotniveau van gisteren. AB-InBev noteert hoger in reactie op het einde van het sociaal conflict in België.