Carrefour kwam met een winstwaarschuwing, terwijl de Italiaanse verzekeraar de guidance voor het huidige boekjaar introk.

Benoit de Broissia, fondsmanager bij KBL Richelieu, merkt op dat de signalen dat de economie verzwakt steeds sterker worden. Dat heeft tot gevolg dat de fluctuaties in de beurskoersen groot kunnen blijven.

Op de Brusselse beurs bleef het sentiment ondanks de Fortis-zaak vrij goed. Fortis zelf zette zijn opmars verder, terwijl Dexia en KBC stevig in het rood doken. Agfa-Gevaert was een opgemerkte stijger.

NPM bleef in de tweede helft van de sessie zwak gestemd. Industriële waarden zoals Umicore, Bekaert en Nyrstar gaven terrein prijs. AB InBev was dan weer een opvallende winnaar.

Carrefour kwam met een winstwaarschuwing, terwijl de Italiaanse verzekeraar de guidance voor het huidige boekjaar introk. Benoit de Broissia, fondsmanager bij KBL Richelieu, merkt op dat de signalen dat de economie verzwakt steeds sterker worden. Dat heeft tot gevolg dat de fluctuaties in de beurskoersen groot kunnen blijven. Op de Brusselse beurs bleef het sentiment ondanks de Fortis-zaak vrij goed. Fortis zelf zette zijn opmars verder, terwijl Dexia en KBC stevig in het rood doken. Agfa-Gevaert was een opgemerkte stijger. NPM bleef in de tweede helft van de sessie zwak gestemd. Industriële waarden zoals Umicore, Bekaert en Nyrstar gaven terrein prijs. AB InBev was dan weer een opvallende winnaar.