De BEL 20 kon eveneens een winst van ongeveer anderhalf procent vasthouden. Vanmorgen maakten enkele grote beursgenoteerde bedrijven de resultaten bekend.

De cijfers van AB-InBev waren maar zus en zo, maar de brouwer kreeg van de beleggers uiteindelijk het voordeel van de twijfel.

Een succesvolle veiling van Italiaans schatkistpapier droeg uiteraard er een steentje bij tot de verbetering van het beurssentiment.

Blijkbaar geloven de beleggers niet dat Italië snel diep in de problemen zal belanden. Een mogelijke oplossing zit dus al ingecalculeerd.

De BEL 20 kon eveneens een winst van ongeveer anderhalf procent vasthouden. Vanmorgen maakten enkele grote beursgenoteerde bedrijven de resultaten bekend. De cijfers van AB-InBev waren maar zus en zo, maar de brouwer kreeg van de beleggers uiteindelijk het voordeel van de twijfel. Een succesvolle veiling van Italiaans schatkistpapier droeg uiteraard er een steentje bij tot de verbetering van het beurssentiment. Blijkbaar geloven de beleggers niet dat Italië snel diep in de problemen zal belanden. Een mogelijke oplossing zit dus al ingecalculeerd.