Morgen zijn op de eerste plaats de cijfers van Arcelor Mittal en die van Royal Dutch Shell het vermelden waard, hoewel die dag nog heel wat andere belangrijke Europese bedrijven komen rappoteren. Vrijdag wordt de week afgesloten met de cijfers van Ageas en Arseus.

De resultaten van AB-InBev werden goed onthaald, de koers van de brouwer noteert in reactie op de cijfers ruim 4% hoger. Anderzijds moet Solvay op de resultaten ruim 2% prijsgeven. Op de Europese beurzen gebeurt voor het overige niet zo veel, de belangrijkste indices blijven dicht bij het slotniveau van gisteren.

Morgen zijn op de eerste plaats de cijfers van Arcelor Mittal en die van Royal Dutch Shell het vermelden waard, hoewel die dag nog heel wat andere belangrijke Europese bedrijven komen rappoteren. Vrijdag wordt de week afgesloten met de cijfers van Ageas en Arseus. De resultaten van AB-InBev werden goed onthaald, de koers van de brouwer noteert in reactie op de cijfers ruim 4% hoger. Anderzijds moet Solvay op de resultaten ruim 2% prijsgeven. Op de Europese beurzen gebeurt voor het overige niet zo veel, de belangrijkste indices blijven dicht bij het slotniveau van gisteren.