Deze transactie zou resulteren in de overgang van de kapitaalstructuur van Ambev, momenteel een tweeledige aandelenkapitaalstructuur bestaande uit gewone stemgerechtigde en preferente niet-stemgerechtigde aandelen - naar een nieuwe enkelvoudige kapitaalstructuur die enkel uit gewone aandelen bestaat.

Conform de vereisten van de Braziliaanse Effectencommissie (CVM) heeft Ambev op 7 december 2012 een Bekendmaking van een Belangrijk Feit (Fato Relevante) gepubliceerd die de voorgestelde transactie beschrijft.

Deze transactie zou resulteren in de overgang van de kapitaalstructuur van Ambev, momenteel een tweeledige aandelenkapitaalstructuur bestaande uit gewone stemgerechtigde en preferente niet-stemgerechtigde aandelen - naar een nieuwe enkelvoudige kapitaalstructuur die enkel uit gewone aandelen bestaat. Conform de vereisten van de Braziliaanse Effectencommissie (CVM) heeft Ambev op 7 december 2012 een Bekendmaking van een Belangrijk Feit (Fato Relevante) gepubliceerd die de voorgestelde transactie beschrijft.