De overnamespeculatie steekt opnieuw de kop op als gevolg van het bod dat BHP Billiton op Potash uitbracht. De mijnbouwgroep wil zich blijkbaar verder diversifiëren in de grondstoffensector. Het bod werd inmiddels al van de hand gewezen.

In Brussel is het sentiment eveneens positief, met een winst die voor de BEL 20 oploopt tot in de buurt van anderhalf procent. De index probeert opnieuw vaste voet aan de grond te krijgen boven 2500. Ageas is nog steeds de sterkste stijger binnen de index, Mobistar moet inbinden.

De overnamespeculatie steekt opnieuw de kop op als gevolg van het bod dat BHP Billiton op Potash uitbracht. De mijnbouwgroep wil zich blijkbaar verder diversifiëren in de grondstoffensector. Het bod werd inmiddels al van de hand gewezen. In Brussel is het sentiment eveneens positief, met een winst die voor de BEL 20 oploopt tot in de buurt van anderhalf procent. De index probeert opnieuw vaste voet aan de grond te krijgen boven 2500. Ageas is nog steeds de sterkste stijger binnen de index, Mobistar moet inbinden.