Terwijl de BEL 20 afgleed richting 1725, lieten Dexia en KBC weer stevige verliezen optekenen. Dexia komt komende donderdag met de jaarcijfers en dat ligt aan de basis van nogal wat onzekerheid.

Bij KBC blijft de factor Oost-Europa op de koers wegen. Opvallend was dat ook Solvay flink wat terrein moest prijsgeven, dit na de publicatie van een aantal niet zo positieve analistenrapporten.

Aan de pluszijde was er natuurlijk AB-InBev dat de vlag eens te meer hoog kon houden. Hetzelfde deed Telenet - dat vrijdag prima cijfers bekendmaakte - op de continumarkt.

Terwijl de BEL 20 afgleed richting 1725, lieten Dexia en KBC weer stevige verliezen optekenen. Dexia komt komende donderdag met de jaarcijfers en dat ligt aan de basis van nogal wat onzekerheid. Bij KBC blijft de factor Oost-Europa op de koers wegen. Opvallend was dat ook Solvay flink wat terrein moest prijsgeven, dit na de publicatie van een aantal niet zo positieve analistenrapporten. Aan de pluszijde was er natuurlijk AB-InBev dat de vlag eens te meer hoog kon houden. Hetzelfde deed Telenet - dat vrijdag prima cijfers bekendmaakte - op de continumarkt.