We rollen van de ene crisis in de andere zonder dat er niets noemenswaardigs gebeurd. Naarmate de problemen alsmaar voor ons uit worden geschoven, nemen de risico's toe.

Iedereen hoopt dat we er zonder kleerscheuren doorheen zullen spartelen, maar anderzijds nemen de problemen steeds grotere proporties aan.

Druk op Europese leiders neem toe

Volgens Taylor is in de afgelopen weken de druk op de Europese leiders om daadwerkelijk iets te doen alsmaar toegenomen. Spanje lijkt het volgende land dat om hulp zal moeten vragen en na Spanje kan Italië als volgende aan de beurt komen. De crisis deint dus nog altijd uit.

De vrees voor een Griekse exit uit de eurozone neemt met de dag toe en mogelijk zal een dergelijk evenement eindelijk de ogen gaan openen. Het antwoord op zo'n Griekse exit zal bijzonder krachtig moeten zijn, zoniet dreigt de Europese schuldencrisis volledig uit de hand te lopen.

We rollen van de ene crisis in de andere zonder dat er niets noemenswaardigs gebeurd. Naarmate de problemen alsmaar voor ons uit worden geschoven, nemen de risico's toe. Iedereen hoopt dat we er zonder kleerscheuren doorheen zullen spartelen, maar anderzijds nemen de problemen steeds grotere proporties aan.Druk op Europese leiders neem toe Volgens Taylor is in de afgelopen weken de druk op de Europese leiders om daadwerkelijk iets te doen alsmaar toegenomen. Spanje lijkt het volgende land dat om hulp zal moeten vragen en na Spanje kan Italië als volgende aan de beurt komen. De crisis deint dus nog altijd uit. De vrees voor een Griekse exit uit de eurozone neemt met de dag toe en mogelijk zal een dergelijk evenement eindelijk de ogen gaan openen. Het antwoord op zo'n Griekse exit zal bijzonder krachtig moeten zijn, zoniet dreigt de Europese schuldencrisis volledig uit de hand te lopen.