In de ondergrondse opslagplaatsen ligt in de Verenigde Staten is 67 miljard kubieke voet aan aardolie opgeslagen, een hoeveelheid die voldeed aan de verwachtingen van de analisten.

De aardgasprijzen zijn deze maand teruggevallen tot een dieptepunt voor de afgelopen zeven jaar. Technisch waren ze oververkocht, zodat een opwaartse beweging niet kon uitblijven.

Ook gisteren zette de opwaartse beweging in de aardgasprijs zich verder. De prijs steeg eens te meer met 3%, waardoor de totale prijsstijging vanaf het dieptepunt inmiddels al bijna 50% bedraagt.

In de ondergrondse opslagplaatsen ligt in de Verenigde Staten is 67 miljard kubieke voet aan aardolie opgeslagen, een hoeveelheid die voldeed aan de verwachtingen van de analisten. De aardgasprijzen zijn deze maand teruggevallen tot een dieptepunt voor de afgelopen zeven jaar. Technisch waren ze oververkocht, zodat een opwaartse beweging niet kon uitblijven. Ook gisteren zette de opwaartse beweging in de aardgasprijs zich verder. De prijs steeg eens te meer met 3%, waardoor de totale prijsstijging vanaf het dieptepunt inmiddels al bijna 50% bedraagt.