De nieuwe aanvragen voor een werkloosheidsuitkering in VS blijven sterk dalen, zo bleek uit de cijfers die vanmiddag door het Labor Department werden bekendgemaakt. Het totaal aantal nieuwe jobless claims daalde vorige week met 5000 tot 330.000, of het laagste niveau in vijf jaar.

Joe LaVorgna, chief US economist bij Deutsche Bank, blijft van mening dat het nog te vroeg is om al victorie te kraaien, hoewel ook hij moet toegeven dat de gestadige daling van het gemiddelde over een periode als een hoopvol signaal mag worden beschouwd.

De nieuwe aanvragen voor een werkloosheidsuitkering in VS blijven sterk dalen, zo bleek uit de cijfers die vanmiddag door het Labor Department werden bekendgemaakt. Het totaal aantal nieuwe jobless claims daalde vorige week met 5000 tot 330.000, of het laagste niveau in vijf jaar. Joe LaVorgna, chief US economist bij Deutsche Bank, blijft van mening dat het nog te vroeg is om al victorie te kraaien, hoewel ook hij moet toegeven dat de gestadige daling van het gemiddelde over een periode als een hoopvol signaal mag worden beschouwd.