Slecht weer, een zwakkere economische groei in Europa, China en Brazilië en een afname van softdrinkverkoop in Noord-Amerika, hebben een negatieve impact gehad op de cijfers.

Ondanks de tegenwind nam de totale verkochte hoeveelheid frisdrank wel toe met 1%.

Het koopadvies blijft gehandhaafd en ABN Amro past de schatting voor de winst per aandeel voor heel 2013 iets aan naar USD 2,11 per aandeel van USD 2,15 per aandeel, maar wijzigen onze waardering voor de fair value niet.

De analisten van de bank geloven dat Coca-Cola nog mooie kansen heeft in de toekomst en zien de huidige marktprijs als een aantrekkelijk instapmoment.

Slecht weer, een zwakkere economische groei in Europa, China en Brazilië en een afname van softdrinkverkoop in Noord-Amerika, hebben een negatieve impact gehad op de cijfers. Ondanks de tegenwind nam de totale verkochte hoeveelheid frisdrank wel toe met 1%. Het koopadvies blijft gehandhaafd en ABN Amro past de schatting voor de winst per aandeel voor heel 2013 iets aan naar USD 2,11 per aandeel van USD 2,15 per aandeel, maar wijzigen onze waardering voor de fair value niet. De analisten van de bank geloven dat Coca-Cola nog mooie kansen heeft in de toekomst en zien de huidige marktprijs als een aantrekkelijk instapmoment.